AdWords Alternativer

AdWords Alternativer


AdWords er Googles annoncenetværk og Internettets mest populære reklame motor. AdWords giver mange fordele, men det er ikke for alle. Dens popularitet øger bud webmasters skal betale for klik. Pay-per-klik reklame netværk udbydes af andre selskaber, som deler nogle af fordelene ved AdWords, og nogle gange tilbyde fordele, som Googles program ikke.

Facebook

Facebook er den næststørste hjemmeside på internettet, og det har skabt et annoncenetværk til at finansiere sin vækst. Facebook annoncering kan være tilmeldt i et trin, og kampagner kan startes på mindre end fem minutter. En fordel Facebook har over AdWords er, at annoncer kan målrettes til demografi, såsom køn, forhold status og hjemby, takket være de oplysninger Facebook har om sine brugere. Ad programmer er organiseret i kampagner og kan annulleres når som helst.

AdCenter

AdCenter er Microsofts annoncenetværk. Det giver dig mulighed for at vise annoncer på Bing og Yahoo! Search netværk. Microsoft vil uddanne dig, hvordan du bruger netværket, hvis du ikke er bekendt med pay-per-klik annoncering. AdCenter giver dig en tilpasselig instrumentbræt og giver dig besked, hvis du går over dit månedlige budget. Instrumentbrættet kan ændres for at fremhæve effektivitetsmålinger, såsom en omregningskurs, hvor meget du betaler per klik eller din klikfrekvens.

Yahoo!

Yahoo! har reklamer programmer adskilt fra deres alliance med Bing. Yahoo! reklame program adskiller sig fra adCenter ved at give annoncører bedre målretning af forbrugernes demografi, produktplacering og øget prioritet på Yahoo! -affiliated Websteder. Demografisk målretning af Yahoo! annoncenetværk omfatter niche demografi, såsom baby boomers, forældre og mænd og kvinder i bestemte aldersgrupper. Annoncer kan vises på mobiltelefoner, søgemaskiner, chat og video websites. Yahoo! affiliates omfatter deres websteder i kort, chat, fast ejendom og Yahoo! Answers.

ClickBank

Clickbank er en reklame platform, der har specialiseret sig i digitale produkter som e-bøger. Nogen, der ønsker at skrive en e-bog eller en anden digital download kan uploade det på ClickBank, og webmastere kan vælge at få reklamer for Clickbank produkter, der vises på deres websteder. ClickBank affiliates får en provision hver gang et produkt sælges. Provisionssatser kan være så højt som 75 procent. ClickBank betaler hver uge og understøtter digitale produkter på fransk, spansk og tysk.


relaterade artiklar