Adobe Photoshop LE 5,0 Tutorial

Adobe Photoshop LE 5,0 Tutorial


Uanset om du ønsker at redigere et foto, tilføje grafik eller skriv tekst over billedet, Adobe Photoshop Limited Edition 5.0 gør det nemt at gøre. Det ser meget forvirrende i starten, men når du lære om de forskellige komponenter og hvordan du bruger muligheder og værktøjer, vil du opnå dit mål.

Hvis du udvikle en forståelse af de grundlæggende elementer og derefter eksperimentere med hver af dem, vil du opbygge tillid til at gå på og prøve andre, mere avancerede indstillinger. De mange effekter og ændringer producere spændende, individualiserede resultater, du gerne vil dele med familie og venner.

Vejledning

Forberedelse

1

Gå til "Filer" i topmenuen, og klik på "Åbn". En åbnes fortæller dig at "se på". Gå til den mappe, hvor du gemmer dine billedfiler, og vælg det billede, du ønsker, og klik på "Åbn" eller dobbeltklik på navnet.

2

Klik på "File" og "Gem en kopi" med et andet navn. Bemærk, at navnet på tværs af toppen af ​​billedet er nu det nye navn.

3

Luk originalen, hvis det stadig åbent i dit arbejdsområde, kontrollere, at du ikke ønsker at gemme eventuelle ændringer. Klik på kopien versionen og forberede sig på at lave dine ændringer.

Billede og Edit Menuer

4

Klik på "Image" for at åbne rullemenuen. Bring musen til og svæve over "Adjust" for at se valg. "Autoniveauer" vil justere alle indstillinger i billedet for at bringe det op på sit optimale niveau. Klik på den og se resultaterne. Skift kun specifikke ting, såsom lysstyrke / kontrast, ved at klikke på denne mulighed. Prøv de forskellige valg at se deres virkninger.

5

Nulstil billedet ved at klikke på "Rediger" menuen og vælge "Fortryd". Bemærk andre indstillinger i menuen "Rediger". Du kan gentage ændringen ved at klikke på "skridt fremad." Brug "tilbageskridt", hvis du har foretaget flere ændringer, og du vil fortryde dem alle.

6

Gå tilbage til "Image" menuen og udforske andre muligheder. Ændre størrelsen på billedet eller ændre størrelsen på lærredet, hvis du ønsker at tilføje plads omkring billedet. Klik på "Roter lærred", og prøve de forskellige valg gives der. Fortryd alle ændringer, du ikke ønsker ved at gå tilbage til menuen "Rediger".

Tool og Ejendom Bars

7

Find den lodrette værktøjslinjen til venstre og den horisontale Ejendom Bar lige under den vigtigste vandrette menulinje. Venstre-klik på den øverste, venstre værktøj, det rektangulære markeringsrammeværktøj til at vælge et område af billedet. Bemærk, at ejendommen bar viser værktøjet, plus fire option ikoner. Hold markøren over hver af dem, og deres anvendelse vil blive vist.

8

Højreklik på det samme værktøj i værktøjslinjen for at åbne andre former, såsom en oval, horisontal bar og lodret streg. Der er mere avancerede funktioner på højre side af egenskaben bar, men disse kan udforskes på et senere tidspunkt.

9

Lav et valg af en af ​​markeringsrammen værktøjer, og klik på en plet på billedet med venstre knap. Hold knappen nede, og træk form omkring et område. Dette område er nu valgt, og du kan foretage ændringer i den valgte område.

10

Beskære billedet dele kanten af ​​feltet ved at gå til "Image" og rulle ned til "Crop". Fortryd i "Rediger" når du har set resultaterne. Gå til "Select" menuen og rul ned til "Inverse" for at foretage ændringer uden for det valgte område.

11

Eksperimenter med hvert af de værktøjer og deres muligheder for at sætte dig ind i dem.

Lag Menu

12

Bemærk en kasse i højre side af skærmen mærket "Lag". På billedet er der det billede, du arbejder på, og er mærket "Baggrund".

13

Opret endnu et lag ved at klikke på "Layer" i topmenuen og vælge "Ny", eller klik på nedenstående ikon lagene, der ligner en side med hjørnet vendt tilbage. Et nyt lag vises over baggrundslaget. Bemærk, at der er en papirkurvikonet også på bunden af ​​kassen til en uønsket lag.

14

Klik på "Layer 1" og den blå højdepunkt vil flytte til dette lag for at gøre det til det aktive lag. Vælg en af ​​de maling værktøjer eller tekst værktøj og sætte noget ind i dette lag. Den vises på toppen af ​​billedet i arbejdsområdet. Klik på "øje" symbolet til venstre for laget og input i dette lag ikke længere vises over baggrundsbilledet, men er stadig i laget. Klik på øjet igen, og det dukker op igen. Hvis "øje" symbolet viser, betyder det, du kan se, at lag; hvis ikke, så kan du ikke se det, men det er der stadig.

15

Eksperimentere med at bruge lag. Ændringer forekommer kun i det valgte lag. Trash laget eller tilføje et andet lag til at gå på toppen af ​​det.

16

Klik på "Gem som" og gem arbejdet til en ny fil ved hjælp af oprindelige filformat, "PSD" eller "PDD." Dette vil bevare lagene for at foretage ændringer på et andet tidspunkt. Gem til andre formater, såsom "JPG", hvis der skal foretages ingen fremtidige ændringer.

TIPS

  • Lag har den fordel, at ændringer uden at påvirke baggrundsbilledet så det gør det let at prøve forskellige effekter.
  • Klik på "Hjælp" i menuen for mere information og tutorials.

Relaterede artikler