Adobe Photoshop CS3 Krav

Adobe Photoshop CS3 Krav


Adobe Corporation flagskib Photoshop er et af de mest respekterede grafikprogrammer i verden. En årsag til dette er, at Adobe konstant forbedre programmet. Men med hver ny udgivelse, har brugerne at afgøre, om det system, de i øjeblikket ejer er i stand til at understøtte det, eller hvis de bliver nødt til at opgradere til en ny.

Operativsystem

Et vigtigt aspekt af at bruge Photoshop CS3 er at sikre operativsystemet på din computer er en nyere nok udgave til korrekt køre programmet. Hvis du bruger Windows, vil du ønsker at have mindst XP med Service Pack 2 (eller højere). Du kan også bruge Windows Vista. Hvis du er på en Mac, så vil du bruge mindst OSX 10.4.8.

Hukommelse Krav

Adobe Photoshop har altid været en temmelig hukommelse sulten ansøgning, og CS3 version er ingen undtagelse. Hvis du ønsker at bruge programmet effektivt (uden at falde tilbage på virtuel hukommelse, hvilket vil bremse computeren ned betydeligt) og derefter til PC, vil du ønsker at have mindst 320 MB RAM, 65 MB video RAM og 650 MB ledig plads på din harddisk. Du skal bruge 512 MB RAM, hvis du bruger Adobe Bridge. Kravene til Mac er den samme, bortset fra at du skal bruge mindst 1,5 GB plads på harddisken. Selvfølgelig, det er de minimumskrav.

Speed ​​Krav

En anden vigtig faktor, når du vil køre Photoshop CS3 på computeren er processorhastighed. For Mac, du ønsker en Intel-processor til Mac eller PowerPC G4 til G5. Til PC, vil du ønsker at have en af ​​de Intel-produkter, såsom en Pentium 4, Centrino eller Xeon.


relaterade artiklar